Σύγχρονη Σύνθεση Πιστοποίηση

Σύγχρονη Σύνθεση Πιστοποίηση2021-08-20T17:00:02+00:00

Προαπαιτούμενο για τα μαθήματα της σύνθεσης είναι το πτυχίο της αρμονίας με ελάχιστο βαθμό 7,50 «λίαν καλώς».

Ο σπουδαστής διδάσκεται μαθήματα σύνθεσης με πιστοποίηση του ωδείου. Γράφει μουσική για όλους τους συνδυασμούς οργάνων από σόλο μέχρι συμφωνική ορχήστρα, από οργανικά μέχρι φωνητικά σύνολα και τους συνδυασμούς τους σε αρκετές φόρμες μέχρι και του 20ου  αιώνα. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ο σπουδαστής μαθαίνει για τις νεότερες τεχνικές και σύγχρονες φόρμες καθώς επίσης τα θεωρητικά της τζαζ, ποπ, ροκ, έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής. Γίνεται ανάλυση μοτιβική, αρμονική, μορφολογική, ρυθμική κτλ για την κατανόηση αρχιτεκτονικών δομών των μουσικών έργων.

Παράλληλα ο σπουδαστής σε συνεργασία με το ωδείο και τον καθηγητή του παρουσιάζει τα έργα του σε συναυλίες ή τα ηχογραφεί.

Υποχρεωτικά μαθήματα: πιάνο και διεύθυνση μουσικών συνόλων.

Διάρκεια σπουδών: Ελάχιστο 4 έτη

Πτυχία κλασικών οργάνων & μονωδίας

Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε κάποιο μουσικό πτυχίο;

Μάθετε επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με τα δίδακτρα και και επικοινωνήστε με το ωδείο μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πτυχία μουσικής

Ακολουθήστε τα λινκ στο παρακάτω μενου αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα πτυχία που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του ωδείου μας. Ολα τα πτυχία του ωδείου μας είναι αναγνωρισμένα από το κράτος.

Οι καθηγητές του ωδείου μας

Τίτλος

Go to Top