Ενορχήστρωση Σύγχρονων Συνόλων Πιστοποίηση

Ενορχήστρωση Σύγχρονων Συνόλων Πιστοποίηση2021-08-20T17:01:42+00:00

Προαπαιτούμενο το πτυχίο της αρμονίας ή γνώσεις Β ειδικού αρμονίας. Διδασκαλία για ενορχήστρωση εγχόρδων, πνευστών και κρουστών από μικρά σύνολα μέχρι και σύγχρονες ορχήστρες (drums set, ηλεκτρικό μπάσο, ηλεκτρική κιθάρα κτλ).

Σε δοσμένο έργο για πιάνο ή φωνής, γίνεται ενορχήστρωση για τα σύνολα πνευστών και το αντίστροφο δηλαδή σε δοσμένο έργο για σύνολο πνευστών μεταφορά σε πιανιστική γραφή. Απαραίτητη είναι η γνώση των σύγχρονων μουσικών οργάνων. Ένα από τα βασικά μαθήματα για τον σπουδαστή είναι η διεύθυνση μουσικών συνόλων. Διδάσκονται βασικές αρχές διεύθυνσης, κινησιολογία, στοιχεία έκφρασης, μορφολογία-ανάλυση κτλ σε διάφορα είδη και στυλ μουσικής εκτός από το κλασικό, επειδή το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει πολλά έργα μέχρι και τον 21ο αιώνα ροκ, ποπ σύγχρονης μουσικής κ.α

Υποχρεωτικά μαθήματα: Σολφέζ, Γ έτος σύγχρονης αρμονίας, μορφολογία ανάλυση, ιστορία, πιάνο, χορωδία, οργανογνωσία, πρακτικό διδασκαλείο, διεύθυνση μπάντας.

Διάρκεια σπουδών: 2 έτη

Πτυχία κλασικών οργάνων & μονωδίας

Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε κάποιο μουσικό πτυχίο;

Μάθετε επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με τα δίδακτρα και και επικοινωνήστε με το ωδείο μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πτυχία μουσικής

Ακολουθήστε τα λινκ στο παρακάτω μενου αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα πτυχία που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του ωδείου μας. Ολα τα πτυχία του ωδείου μας είναι αναγνωρισμένα από το κράτος.

Οι καθηγητές του ωδείου μας

Τίτλος

Go to Top