Πτυχία & Διπλώματα

Πτυχία & Διπλώματα2021-08-20T17:05:35+00:00

Το πρόγραμμα σπουδών AMS είναι μοναδικό και δύσκολα θα μπορούσε να συγκριθεί με ένα πρόγραμμα άλλης σχολής-ωδείου. Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση διδασκαλίας που στόχο έχει την εκπαίδευση του μαθητή σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών γνώσεων που πρέπει να αποκτήσει, για να μπορεί να ασχοληθεί με την μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και ερασιτεχνικό. Στόχος μας είναι η δώσουμε στους σπουδαστές μας όλα τα εφόδια να γίνουν πραγματικοί μουσικοί. Αναλυτικά τα μαθήματα πιάνου περιλαμβάνουν σε εβδομαδιαία βάση:
• Ένα ιδιαίτερο μάθημα 60 λεπτών σε όργανο της επιλογής σας ή ένα ιδιαίτερο μάθημα 60 λεπτών φωνητικής της επιλογής σας.
• Πέντε επιπλέον μαθήματα σε ομαδικό επίπεδο μαζί με άλλους σπουδαστές της σχολής που καλύπτουν τα ακόλουθα αντικείμενα:
o Μουσική τεχνολογία
o Θεωρία της μουσικής
o Σολφεζ , dicte ,
o Ρυθμικό Σολφεζ
o Εργαστήρια μουσικών συνόλων και χορωδία

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στη σχολή μας έχετε την ευκαιρία να παίξετε μαζί με άλλους σπουδαστές, με σκοπό να παρουσιάσετε την δουλειά σας σε μουσικά εργαστήρια. Καθώς επίσης:
• Συμμετοχή σε συναυλίες σπουδαστών.
• Ηχογραφήσεις των μαθημάτων.
• Συμμετοχή σε μουσικά σύνολα

Το όραμά μας είναι ο σπουδαστής να έρθει σε επικοινωνία και με άλλους ανθρώπους που αγαπάνε την μουσική και μέσω της ανταλλαγής γνώσεων και μουσικής και να γίνουν ολοκληρωμένοι καλλιτέχνες.

Οι καθηγητές του ωδείου μας

Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε κάποιο πτυχίο μουσικής;

Μάθετε επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με τα δίδακτρα και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Go to Top