Προετοιμασία για Μουσικό Σχολείο

Προετοιμασία για Μουσικό Σχολείο2021-08-13T06:56:57+00:00

Το μάθημα ατομικό ή ομαδικό μέχρι 4 άτομα. Γίνονται δεκτά τα παιδιά της πέμπτης και έκτης τάξης του δημοτικού σχολείου αλλά και παιδιά που επιθυμούν να δώσουν κατατακτήριες εξετάσεις για το μουσικό σχολείο μετά την πρώτη γυμνασίου.

Οι υποψήφιοι μαθητές για την εισαγωγή τους στην Α’ γυμνασίου καλούνται να δείξουν της μουσικές τους ικανότητες στα εξής: αντίληψη ρυθμού, ακουστική ικανότητα, φωνητική ικανότητα, διάκριση μουσικών φράσεων, ηχοχρωμάτων και μουσικού χαρακτήρα και προαιρετικά εκτέλεση μουσικού οργάνου.

Οι υποψήφιοι μαθητές για κατατακτήριες εξετάσεις σε μεγαλύτερες τάξεις από την Α’ γυμνασίου εξετάζονται σε μαθήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα του μουσικού σχολείου.

Διάρκεια σπουδών:

  • 2 έτη για μαθητές της πέμπτης τάξης
  • 1 έτος για μαθητές της έκτης τάξης

Για μαθητές γυμνασίου, λυκείου το πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με το γνωστικό του επίπεδο

Πτυχία κλασικών οργάνων & μονωδίας

Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε κάποιο μουσικό πτυχίο;

Μάθετε επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με τα δίδακτρα και και επικοινωνήστε με το ωδείο μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πτυχία μουσικής

Ακολουθήστε τα λινκ στο παρακάτω μενου αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα πτυχία που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του ωδείου μας. Ολα τα πτυχία του ωδείου μας είναι αναγνωρισμένα από το κράτος.

Οι καθηγητές του ωδείου μας

Go to Top