Παραδοσιακά Όργανα / Τραγούδι Πιστοποίηση

Παραδοσιακά Όργανα / Τραγούδι Πιστοποίηση2021-08-20T17:02:25+00:00

Η διδασκαλία στο παραδοσιακό τραγούδι αφορά την εκμάθηση παραδοσιακών οργάνων και τραγουδιού από όλη την Ελλάδα (όταν το μουσικό όργανο συναντιέται σε πολλές περιοχές της Ελλάδος) με ειδίκευση σε συγκεκριμένη περιοχή (Ήπειρο, Πόντο, Θράκη κτλ).

Ο Σπουδαστής διδάσκεται όλες τις τεχνικές του οργάνου/τραγουδιού και εμβαθύνει στα παραδοσιακά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής (κλίμακες, ρεπερτόριο, ρυθμοί κτλ). Στόχος των μαθημάτων είναι η γνώση, η εκτέλεση το προσωπικό ύφος κι ο αυτοσχεδιασμός στην ειδίκευση. Παράλληλα ο σπουδαστής μαθαίνει και ζητήματα που αφορούν τη μουσική τεχνολογία (μικρόφωνο, μικτές, ηχεία κτλ).

Υποχρεωτικά μαθήματα: Θεωρία μουσικής, αρμονία (κλασική ή σύγχρονη με όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα της), πιάνο επιπέδου Α μέση, μουσική τεχνολογία Α έτος.

Διάρκεια σπουδών: 6 έτη

Πτυχία κλασικών οργάνων & μονωδίας

Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε κάποιο μουσικό πτυχίο;

Μάθετε επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με τα δίδακτρα και και επικοινωνήστε με το ωδείο μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πτυχία μουσικής

Ακολουθήστε τα λινκ στο παρακάτω μενου αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα πτυχία που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του ωδείου μας. Ολα τα πτυχία του ωδείου μας είναι αναγνωρισμένα από το κράτος.

Οι καθηγητές του ωδείου μας

Go to Top