Σύγχρονα Μουσικά Οργανα / Φωνητική Πιστοποίηση

Αρχική » Πτυχία & Διπλώματα » Σύγχρονα Μουσικά Οργανα / Φωνητική Πιστοποίηση
Σύγχρονα Μουσικά Οργανα / Φωνητική Πιστοποίηση2021-08-20T16:59:13+00:00

Η διδασκαλία των μουσικών οργάνων/φωνητικής αφορά την εκμάθηση έργων, κομματιών/τραγουδιών με ειδίκευση στην κατ’ επιλογή κατεύθυνση.

Ο Σπουδαστής διδάσκεται όλες τις τεχνικές του οργάνου/φωνής και εμβαθύνει στα χαρακτηριστικά της κατεύθυνσης που έχει επιλέξει (κλίμακες, ρεπερτόριο, ρυθμοί κτλ). Στόχος των μαθημάτων είναι η γνώση, η εκτέλεση το προσωπικό ύφος κι ο αυτοσχεδιασμός στην ειδίκευση. Παράλληλα ο σπουδαστής μαθαίνει και ζητήματα που αφορούν τη μουσική τεχνολογία (μικρόφωνο, μικτές, ηχεία κτλ).

Υποχρεωτικά μαθήματα: Θεωρία της μουσικής, Αρμονία (κλασική ή σύγχρονη με όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα της), πιάνο επιπέδου Α μέση, μουσική τεχνολογία Α έτος.

Διάρκεια σπουδών: 6 έτη πιστοποίηση

Πτυχία κλασικών οργάνων & μονωδίας

Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε κάποιο μουσικό πτυχίο;

Μάθετε επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με τα δίδακτρα και και επικοινωνήστε με το ωδείο μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πτυχία μουσικής

Ακολουθήστε τα λινκ στο παρακάτω μενου αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα πτυχία που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του ωδείου μας. Ολα τα πτυχία του ωδείου μας είναι αναγνωρισμένα από το κράτος.

Οι καθηγητές του ωδείου μας

Τίτλος

Go to Top