Πτυχία Κλασικών Οργάνων και Μονωδίας

Πτυχία Κλασικών Οργάνων και Μονωδίας2021-08-20T16:47:50+00:00

Το AMS-Δημιουργών ωδείο είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος και δίνει την δυνατότητα να παρέχει πτυχία σε όλα τα κλασικά όργανα και τη μονωδία για όσους σπουδαστές επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να αποκτήσουν το πτυχίο ή το δίπλωμά τους.

Ο Σπουδαστής διδάσκεται όλες τις τεχνικές του οργάνου και εμβαθύνει στα χαρακτηριστικά της κατεύθυνσης που έχει επιλέξει (κλίμακες, ρεπερτόριο κτλ). Στόχος των μαθημάτων είναι η γνώση, η εκτέλεση και το προσωπικό ύφος στην ειδίκευση. Παράλληλα ο σπουδαστής συμμετέχει σε εκδηλώσεις του ωδείου και σε ηχογραφήσεις έργων.
Υποχρεωτικά μαθήματα: Θεωρία της μουσικής, Αρμονία (Ειδικό ή υποχρεωτικό) καθώς επίσης και όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα της αρμονίας, πιάνο επιπέδου Α μέση.

Διάρκεια σπουδών: Διαφέρει από όργανο σε όργανο

Πτυχία κλασικών οργάνων & μονωδίας

Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε κάποιο μουσικό πτυχίο;

Μάθετε επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με τα δίδακτρα και και επικοινωνήστε με το ωδείο μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πτυχία μουσικής

Ακολουθήστε τα λινκ στο παρακάτω μενου αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα πτυχία που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του ωδείου μας. Ολα τα πτυχία του ωδείου μας είναι αναγνωρισμένα από το κράτος.

Οι καθηγητές του ωδείου μας

Τίτλος

Go to Top