Σεμινάριο Drums με τον Φώτη Γιαννόπουλο

Φόρτωση Εκδηλώσεις
Απο τους κορυφαίους Drummers της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού. Περιορισμένος αριθμός Θέσεων θα γίνει και Event as soon as possible!!! Λίγα λόγια για τον Φώτη για όσους δεν τον ξέρετε και πρέπει να τον μάθετε…
Ο διακεκριμένος κ κοσμογυρισμένος drummer Φώτης Γιαννόπουλος έχει διανύσει μια άκρως αξιοσημείωτη πορεία τόσο σε εκπαιδευτικό όσο κ σε επαγγελματικό επίπεδο στο χώρο των drums. Δεν θα μπορούσαμε παρά να νιώθουμε τυχεροί που θα τον φιλοξενήσουμε κ θα επιμορφωθούμε με νέες δεξιότητες κ γνώσεις …
Bio:
Έχοντας ήδη μια υποτροφία από το Berklee College of Music συνέχισε τις σπουδές του στο Los Angeles Music Academy στην California .παρακολουθησε μαθήματα με τους Joe Porcaro , Ralph Humphrey κ.α.
Παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα με Joe Morello,Jim Chapin , Freddy Gruber , Jojo Mayer ,Κώστα Αναστασιαδη, Bruce Becker , Cliff Almond κ.α.
Παράλληλα με τα μαθήματα εργάζεται σαν sessio μουσικός και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Αντώνης Ρεμος , Άννα Βισσυ , Μαρινέλα , Έλενα Παπαριζου , Σάκης Ρουβας, tv shows κ.α.
Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της σχολής Drummania drum school στην Αθήνα!!
Ο Φώτης Γιαννόπουλος έχει καθοδηγήσει τους περισσότερους Έλληνες drummers σε θέματα τεχνικής κατάρτισης .
Επίσης έχει κυκλοφορήσει δικό του dvd που λέγεται stick works και ένα βιβλίο από τις εκδόσεις Νακα που λέγεται Drum Works.
Είσοδος 20€
Διάρκεια 3 ώρες
Θα δοθεί βεβαίωσει παρακολούθησης
Περιορισμένος αριθμός Θέσεων

Share This Story, Choose Your Platform!

Τίτλος

Go to Top