Πιάνο με ουρά Ritmüller με ουρά 188εκ.

Το πιάνο μας είναι ολοκαίνουργιο κατασκευής 2019 και είναι ότι καλύτερο για να μπορέσετε να ηχογραφήσετε την μουσική σας.

Προδιαγραφές του πιάνου

Μηχανή: Κατασκευασμένη με την παραδοσιακή ευρωπαϊκή τεχνοτροπία. Όλα τα ξύλινα μέρη είναι φτιαγμένα από σφεντάμι και παράγονται από προηγμένο ψηφιακό
παντογράφο.
Βάση στήριξης μηχανής: χυτό, επεξεργασμένο αλουμίνιο.
Ξύλινος σκελετός και δοκάρια βάσης: Ενισχυμένη καρυδιά για ακαμψία και αντοχή.
Καβαλάρης: Επάνω μέρος από μασίφ σφεντάμι, σταυρωτές κάθετες φέτες σφενδαμιού με αποτέλεσμα την αποτελεσματικότερη μεταφορά ενέργειας και καθαρότερο ήχο.
Σιωπητήρες: Εξαιρετικής ποιότητας ευρωπαϊκό μαλλί για επαγγελματικές επιδόσεις. Κάλυμμα πλήκτρων με αμορτισέρ αργού κλεισίματος. Μεταλλικά εξαρτήματα από μασίφ μπρούτζο.
Σφυράκια: Ειδικά επιλεγμένη τσόχα για ιδανικό συνδυασμό ελαστικότητας και πυκνότητας, διαμορφωμένα να παράξουν συγκεντρωμένο, πολύ-δυναμικό και πλούσιο ήχο.
Βάση μηχανισμού: Ερυθρελάτη με κάθετο σόκορο. Υλικό πλήκτρων: Εξαιρετικής ποιότητας ισόβενη ερυθρελάτη και με έβενο στα μαύρα πλήκτρα.
Μεσαίο πεντάλ: πλήρες σοστενούτο (ισοκράτης).
Μπαλκόνι: 19 στρωμάτων καπλαμάς πετροσφένδαμου ψυχρής συμπίεσης και σε πρέσα μικρό-κυμάτων για σταθερότητα στα κλειδιά κουρδίσματος.
Μαντεμένιος σκελετός: με την παραδοσιακή έκχυση σε καλούπι άμμου και φινιρισμένο με CNC παντογράφο.
Σχεδιασμός/ αρχιτεκτονική κλίμακας χορδών: από τον γνωστό σχεδιαστή πιάνων
Λούθερ Θόμα με συντονισμό μη ενεργού τμήματος χορδών.
Ηχείο: διασταυρωμένες κάθετα φέτες ερυθρελάτης διαμορφωμένο ώστε να παράγει τη μέγιστη τονική απόκριση κι δομική ακεραιότητα.
Χορδές: Γερμανικό ατσάλι Röslau και τύλιγμα μπάσων χορδών από καθαρό χαλκό.
Κλειδιά: Επινικελωμένα και τορναρισμένα κλειδιά χορδίσματος από ατσάλι.