Η Μαρίνα Σάττι Live στην Πλαζ Αρετσούς

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Η Μαρίνα Σάττι σε ένα  live στην Πλαζ Αρετσούς τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 με ελεύθερη είσοδο, συμμετέχοντας στις μουσικές εκδηλώσεις του πολιτιστικού θεσμού Παρά Θιν΄Αλός 2021.

Η νεαρή τραγουδοποιός, τέσσερα χρόνια μετά την επιτυχία της “Μάντισσας” κατακτά για άλλη μια φορά την κορυφή των trends στο YouTube, με το νέο της τραγούδι “Πάλι”.
Λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου νέου δίσκου της, παρουσιάζει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα.
Η Μαρίνα είναι δύσκολο να καταταχθεί καλλιτεχνικά: μπορεί να είναι ταυτόχρονα pop, ethnic και mainstream, όπως μπορεί με την ίδια άνεση να είναι και λυρική και urban και παραδοσιακή

Στη νέα της παράσταση αναδεικνύει ένα μοντέλο μουσικής κοινωνικοποίησης καλώντας ανθρώπους από κάθε άκρη της γης να συμμετέχουν στην παρέα της. Στη σκηνή την πλαισιώνει μια εξαιρετική μπάντα, δημιουργώντας ένα σύγχρονο μουσικό “πανηγύρι” με μουσικές του κόσμου και με τη μοναδικά χαρακτηριστική αισθητική της, τις πολυφωνικές αλχημείες και τις απροσδόκητες ενορχηστρώσεις της.

Τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Αν. Μεσόγειο, με βασικό άξονα τους ήχους της παράδοσης, εντάσσονται στο σήμερα, παρασύροντας το κοινό στην απόλυτη μουσική εμπειρία.

Συντελεστές:
Eρασμία Mαρκίδη, Έλενα Παπαδημητρίου – φωνή
Kωνσταντίνος Φόρτσας – πνευστά | Σωτήρης Nτούβας – τύμπανα
Nικόλας Γουάστορ – πλήκτρα
Jacopo Fokas – Hχοληψία / FOH

.

Share This Story, Choose Your Platform!

Τίτλος

Go to Top